Lorissa Lovebomb

Bra avslut på en bra dag

Tillåt mig säga att det finns få avslut på en söndag som är såhär bra: ett hett skumbad och en kall öl med Erik. Jag skulle inte kalla badet romantiskt eller erotiskt. Men det var trevligt. Det var mysigt. Vi pratade om rollspel och WoW och Åland och framtiden. Skratt och gråt.Därefter testade jag för i princip första gången att ge mig själv lite brunare ben. Jag använde Dove Summer Glow:Jag kan inte säga något om resultatet än så länge, eftersom jag precis har applicerat den. Men den kostar i alla fall i princip ingenting och luktar inte lika stickande äckligt som de jag har tjuvluktat på i butiker. 

Har ni testat den här? Eller har kanske en annan brun utan sol ni vill tipsa om? Jag vill bli BRUN!
Allt i en gryta | |

#1 Amanda Asker

Jag har precis den där, och den funkar jättebra på mig :) Se till att skrubba ordentligt när du duschar och sen applicera igen, för fy sjutton vilka fula fläckar det blir annars. Egen erfarenhet! (y) Haha. Lycka till med att bli brun, den är faktiskt väldigt bra :)

#2 Victor Jägerholm - Gaylifet i Jönköping

Ne ja ska väl umgås och gå i skola som alla andra vanliga o tråkiga ungdomar :P

Sov gott :)

#3 Anonym

Allt bra med dig ? :)

#4 Natta (y''

-NAJS :D <33

ååtack <3

Jag ska typ träna :) sj?<3

#5 Anonym

Hehe ellerhur :D Hm, blir möten, ART och sen ska jag träffa min läkare så jag kan komma igång med mediciner.. Har adhd hehe. Så de var väl den dagen typ! Eller ja, idag.. lite senare :) De där såg verkligen inte fel ut! Jag har haft dove me nån shimmer innan, men som jag visade i bloggen testade jag loreal sublime bronze (tanningspray) Så mkt bättre resultat och jämnare och inte morotsfärg i sikte ens!! Fast den kostade 169 kr.. Lite bu på det!

#6 Delica

Hehe ellerhur :D Hm, blir möten, ART och sen ska jag träffa min läkare så jag kan komma igång med mediciner.. Har adhd hehe.De där såg verkligen inte fel ut! Jag har haft dove me nån shimmer innan, men som jag visade i bloggen testade jag loreal sublime bronze (tanningspray) Så mkt bättre resultat och jämnare och inte morotsfärg i sikte ens!! Fast den kostade 169 kr.. Lite bu på det!

#7 MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup!

sv dedär med ÄTA och träna lät underbart iallafall :'D Tack så jättejättemycket snälla du!!

#8 patricia

verkligen inte jag heller, men blir bara sur.. haha!

#9 Lotta

Sv. Okej, det låter väldigt skönt!! :) Och mitt bästa knep är att se en riktigt bra film!! :D

#10 Victoria

Sv; Oki, japp

#11 Dessi!

Loven är ju helt klart det bästa med stt gå i skolan! Det låter ju Inge roligt, så fu är bara ledig fredag å sen måndagen?:O

#12 HANNA

tack :D nej, bara skola och längta efter påsk ;) du då?

#13 A.

Svar: Tack. :)

#14 Miriam

Sv: Okej, härligt!

#15 Anonym

sV: jasÅ?:S det var konstigt! :/

#16 annah

sv: jajamensan, men får hoppas det går över snart :)

#17 alexandra kemppainen

sv: av det jag läst på din blogg så värkar den bra, snygg design och så.

(:

#18 Erika(jyringen)

vilken lyx med badkar! vill oxå ha :)

sv.hoppas du kryar på dig snart och ja en bra bok är verkligen en bra vän vid förkylning...har en bok som väntar på mig på bibblo men vet inte om jag orkar hämta den :/

#19 EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Mysigt med bad - ser verkligen ut som ett perfekt avslut på helgen! =)SV: Klart du ska köra med film- och boktips om du vill! =) Blir kul att läsa!

#20 Johanna

dove's bus är bra tycker jag =D

#21 kajsa

jag testade den där dove för ett par år sedan, och resultatet blev jättebra!

#22 Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS*

Vilken trevlig avslutning på en hel med skumbad o öl. :-) Själv använder jag bus-produkter från aco o har gjort sen i hössas, rekommenderar!Kram o ha en trevlig ny vecka!

#23 Lina

Jag har testat den, tycker den är riktigt bra när man använt den nån vecka, då ser man resultat. men ibland blir man fläckig där man är torr

#24 Miss sunshine

Vad härligt :D

#25 Robin

Carlsberg är i övrigt en utav dom bästa öl märkena som finns ^^ ha en bra dag!

Upp