Lorissa Lovebomb

Easy

Solen tar jag an med öppna armar. Påsken har tagit hårt på mig på vissa plan och gjort mig mycket gott på andra. De fyra dagarnas lov börjar ta slut. Från och med tisdag: tillbaka till allvaret.

Men nu? Nej, nej. Film, böcker, musik, lugna andetag, kramar, pussar, kolsyrat vatten, lugn och ro. Jag har gjort massor av nya smycken och fokuserat min uppmärksamhet på saker som är långt ifrån skolans värld och väggar. Bara jag - mitt mål, min tro, min strävan.

Kanske har jag nått en viss självrespekt, eller i alla fall ett visst lugn. My god, life is good.


Allt i en gryta | |

#1 Johanna - foto & musik

Vad skönt det låter! :)

sv. Åh tack! :D Ska hälsa min syster det :)

#2 ellie

sv: ja det var skönt att cykla :) jo men mina strumpbyxor gick sönder :( ^^

#3 Sanna

SV: Tack så mycket.Kram Sanna

#4 malin

sv: tack, visst är dom fina!:) bilder är från weheartit.com :)Var gärna med i dagens blogg och glöm inte att kika in min bloppis! den hittar du i kategorin bloppis :)

kramar

Följa varandra på bloglovin? :)

#5 Maj

Skönt att du ändå har fått ledigt ju! :-) Helgen var bra? Den kändes helt okej när jag läste inlägget. Men härligt att solen tittar fram och inte så lite heller.Haha, tävlingar är ganska kul om jag vet att jag klarar av det. Annars tycker jag inte om att tävla. Brukar aldrig vinna på bingo, eller lotter och så, väldigt tråkigt. Brukar knappt vinna i någonting.Du kanske ska jobba på din tävlingsinstinkt :P inge bra att bli stressad ju!

#6 tictactoe

Tack! Tyvärr har det inte blivit som jag tänkt mig men semestern blev bra och det är ju det som är huvudsaken :-) Hoppas du hade en bra påsk! :-)ps. Cool ögonfärg du har! :-)

#7 Jasmine

Va' härligt för dig!Själv har jag inte haft tid, inspiration eller ro att sitta ner och skapa. Det har mest varit fokus på tankar och annat. Men jag hoppas att det snart är som vanligt igen; kreativt och inspirerande.

Finns det möjlighet att se dina kreationer? :)Kram

#8 Erika(jyringen)

du klarar visst det där med att njuta av livet riktigt bra :) härligt!

sv.sen måste du förklara..elefanter är ditt hela djur :)

Upp