Lorissa Lovebomb

Gårdagens mat på Rekommenderad



Bilden på gårdagens mat. Cheesecake med tångkaviar. Just den här biten har även lax i sig - vi gjorde olika delar med olika fyllning för att alla skulle uppskatta den.

Botten
300 g kavring (mööööörkt bröd)
75 g smör

Fyllning
2 dl crème fraîche
400 g creamcheese
5-10 st salladslök
1 burk tångkaviar

Garnering
Gräslök
Tångkaviar
Citron
Rökt eller gravad lax
Kräftstjärtar
Ägg
Paprika

Botten: Krossa kavring till en smulig massa. Rör ner smält smör. Häll i en form med löstagbar kant och tryck ut massan tills den täcker botten. Ställ i kylskåpen.

Fyllning: Blanda crème fraîche, creamcheese och hackad salladslök till en lätthanterlig massa. När smeten känns mjuk; rör ner tångkaviar efter behag. Bred ut fyllningen över botten

Garnering: Sätt en rejäl klick tångkaviar i mitten, tillsammans med klyftad citron (jättegott att pressa över när det är dags att servera). Klipp gräslök över hela tårtan och förbered fyra olika garneringar: hacka paprika, skiva hårdkokt ägg, dela kräftstjärtar och lax. Uppskatta tårtans fjärdedelar och garnera i fyra olika smaker.

MMMMMMMMH!
Restaurang Recommenderad | |

#1 selena

oj de e typ precis så jag känner. högrasidan.. tinningen kan nästan känna hur de dunkar.. jobbigt med allt ljus runtomkring... illamående också.. men jag har fått maginfluensa nu, de började inatt.. så förhoppningsvis är de däröfr jag inte mår bra i huvudet, för att jag är sjuk.



kramar!

#2 juliaericson

Ingenfara! ja, du skulle träffa någon kompis men hon hörde inte av sig och du undrade om du blev dissad men du skulle vänta och se :)

#3 Sandra

Sv; Jo bara bra :)

Vad gör du ?

#4 nathalie - en modeblogg

sv: och billiga är dem också, 199 kr kostar dem!

#5 Malin Holst - resan till kärleken

Guud vad gott det ser ut!

sv: Aa okej, ska nog ta och kika där o se va dom har :) brukar inte va där inne så ofta.

#6 Sofia

Mm så gott! :)

#7 niklas

åh va gott det ser ut :D

#8 CJ

Yum!

Upp