Lorissa Lovebomb

Jag bockar av saker från listan

Idag är livet snällt med mig: jag har fått tillbaka hemtentamen med högsta betyg, jag har fått tillbaka den restuppgift jag skrev igår med högsta betyg, jag har har fått tillbaka en rest jag skrev i förrgår med högsta betyg. Det går bra nu, kompis, det går bra nu.

Slopa jantelagen; jag duger, jag är duktig, det här är ingen tursamhet som ligger bakom mina framgångar nu, utan hårt arbete och duktigt läshuvud.

Plugglistan:

Boksamtal
Till dig en blå tussilago
Populärlitteratur
Lyrikprogram (skriva dikterna)
Lyrikanalys
Versfötter
Komplettering: Dahlstedt mfl + Lundström
Tema 3: Dunkelz, Moinian, Qvortrup

Och alla uppgifter kommer gå bra. Det är ungefär tre sidor att skriva och drygt 200 sidor att läsa till varje uppgift. Lätt att jag klarar min tidsplan, hittills går det bra.Och dessutom har jag legat i solen på mamma och pappas altan. Livet är snällt idag

Allt i en gryta | |

#1 CJ

Well done! :)Såg att du kommenterade mitt inlägg om feather extensions. Vill bara tipsa om att jag har hittat en svensk sida där man kan köpa sådana billigt. Jag kommer att skriva om det snart, så håll utkik om du är sugen! :) Ha en skön kväll!

#2 Anonym

Åhh vad roligt, grattis!Förstår att du känner dig nöjd speciellt när man får högsta betyget också :)Jo jag fattar det där, blir också så irriterad på såna som kommenterar Hej, fin blogg osv.!

#3 andrea

ååh va underbart o få bra resultat på sina uppgifter!!

#4 Jasmine

Va' duktig du är! Jag hoppas att du är nöjd. :)

Kram

Upp