Lorissa Lovebomb

oväntat piggelin

Lick my nuts and call me skippy - det smakar jordnötssmör.

Jag är faktiskt lite imponerad. Av mig själv. För igår kom jag hem från krogen vid tvåtiden, läste bok i typ timmar och räknade liiiite med att kanske inte gå till skolan idag.

Men så vaknade jag vid sju, pigg och alert och på språng. Nu dricker jag kaffe, jag har ätit mannafrutti och ska snart överväga om jag verkligen måste duscha bort gårdagens dansgolv från kroppen, eller om jag kan komma undan med en hatt?
Update 07:38: Okej, jag tar tillbaka det där med imponerad, pigg, alert, på språng. Det rinner kaskader av näsblod ur mig och jag har gett upp alla försök att torka det med värdighet. Nu ska jag gå till badkaret och låta det rinna fritt. Nice.
Allt i en gryta | |

#1 hanna

jag tror jag ska ha den i svart och vit när hela är klar :)

#2 Anonym

Nej nej absolut inte! Min långa fingerring sitter hur bra som helst. Det är ett fästa upp till och ett ner till sedan är själva "skölden" väldigt böjig av sig. Love it!

#3 selena

SNYGGING!!

#4 Amanda Jonsson

krya på dig!

#5 Tommy

Sv: Med mig är det bra, förutom att jag är trött i kroppen! Jobbar enbart morgonpass nu fram till den 2:a maj och sitter med planeringen och som samordnare fram tills dess och är inte riktigt van att känna av det trycket som är på morgonen .. men man kommer väl in i det igen snar!

#6 Josefin -Happy Days- *Vi bygger hus*

Du är ju jättefin! Alla kan modella, på visningen jag var så var det verkligen en av varje sort om man säger så, det var det som var så roligt.Vi kommer att bygga en två planshus, blir drygt 180kvm. Men mer om huset kommer jag så klart att avslöja snart i bloggen. ;-)Trevlig kväll!!

#7 sarah

kolla tv =)

#8 Jasmine

Vacker du är! <3

Älskade vän, jag hoppas att du mår bra nu och att incidenten inte var mer än obehaglig.Kram

#9 Anonym

titta in på http://claudiiiiia.blogg.se/

#10 Amanda Asker

Riktigt fin är du :)

#11 Amanda Asker

Riktigt fin är du :)

Upp