Lorissa Lovebomb

Soulsearch

Min lilla soulsearch går bra och jag är mer och mer övertygad om vad det är för förändringar som måste göras i mitt liv. Jag pratade lite med Erik om det: "det är töntigt och schabloniserat", sade jag. "Jaha... och?", sade han.Jag har just bläddrat igenom "1001 böcker du måste läsa innan du dör" - skriven och sammanställd, handplockad, av Göran Hägg. Jag har även läst skeptiska recensioner om den, men dessa håller jag inte alls med om. "1001 böcker du måste läsa innan du dör" är en fin, lättsam, nöjesfylld liten guide. Efter varje sida jag bläddrar tänker jag att "åh, den och den och den vill jag läsa, den där ska jag låna imorgon..!"

Det vore kul att pricka av alla, men det tar mig också emot - för här och var kommer verk som jag inte alls har intresse av att läsa. Exempelvis milleniumtrilogin och röda rummet, alla jävla Joyce Carol Oates och bla bla bla. Men en vacker dag ska jag i alla fall ha läst en av varje författare som omskrivs i boken. Who's with me?
Allt i en gryta | |

#1 Sofia

Jag är med dig! Fast jag använder en engelsk bok i samma ämne (1001 Books You Must Read Before You Die - Peter Boxall). Och eftersom jag är galet tokig i slumpen, använder jag en slump-generator varje gång jag ska välja en ny bok = riktigt spännande! Hitentills har jag väl betat av 10 böcker... så det går framåt!

#2 MYMiC

waaaah vad söt hund ^q^

#3 tatiana

=)

#4 Jasmine

Jag har läst två bövker av Joyce Carol Oates. Båda böckerna är bra, men jag kan inte minnas att böckerna lever kvar med stark förmåga i mig idag...Kram

Upp