Lorissa Lovebomb

Gårdagen m.m.

Festen igår var väldigt trevlig. Det slutade med att vi blev nio personer hemma i mitt vardagsrum och firade Jockes födelsedag/skålade ut lägenheten som jag snart ska flytta ifrån. Det blev bra: lite politik, lite skolsnack, lite spel, lite chips och ett och annat gapskratt!Lotta

Just nu är jag hemma hos mamma och pappa. Deras Internet bråkar just nu, så det går inte att lägga upp fler bilder. De kommer kanske så småningom, jag har mycket fint att dela med mig av!

Just nu sippar vi på varsin Gin och tonic samtidigt som vi studerar och läser tidning om vartannat. Jag har nyss läst en debattartikel/intervju där Blondinbella medverkade. Och jag är inte imponerad. Hon kommer gå så sjukt långt, men än så länge är hon alldeles för naivt blå(ögd) och uttalar sig om saker hon inte begriper.

Snart kanske poletten angående både skolsystem och social problematik faller ner. Men än så länge borde hon silvertejpas i vissa samtalsämnen.
Allt i en gryta | |

#1 dreamsandthoughts ☆

hejsan ;) allt bra idag? :D

#2 sandra

Har du något tips på ett bra argumenterande tal som finns på youtube? Jag tänkte visa mina elever, både på argumentationen och talets uppbyggnad.

#3 Carro

Sv: Idag har jag gjort högskoleprovet och imorgon vet jag inte vad som sker, en lugn dag skulle jag tro.

Låter som du hade en trevlig kväll igår :)

Vad händer resten av din helg?

#4 EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Vad kul att ni hade en lyckad fest! Och jag håller med dig om Blondinbella, jag beundrar henne jättemycket och hon är fantastisk på så sätt att hon gör verklighet av sina drömmar och ser till att nå sina mål och är otroligt företagsam, men när det kommer till vissa frågor så märks det att hon fortfarande är väääääldigt ung ...

#5 H N N I ♥

sv: jaa det är så underbart! :D

#6 Marika

Svar: Ja du är nog inte den enda:) det var superhärligt där! Allt bra med dig?

#7 viktorija

Hejsan! Jag kom med i en fototävling och jag skulle verkligen uppskatta om du kunde lägga en röst på mig som är NR: 7 :D

Länk: http://standingcarla.blogg.se/2011/april/fototavling-tio-finalister.html#comment

#8 FREDRIKA

Sv; tack detsamma :)

#9 MalinKalin

Verkar som en trevlig kväll :) Själv var jag på fest med jobbet i fredags :P

#10 Nicole

Sv: Nej, det gör vi verkligen inte! Eftersom att det är 118 mil mellan oss så är det inte varje månadsdag vi ses direkt, så när vi väl kan ses på våran månadsdag brukar vi bara käka något gott och mysa till det lite!

#11 Caroline

Veckans blogg är nu avslutad, kolla om du vann! Om inte? Var med igen! :D Kram

#12 josefine

Vinnarna av läppcerat tävlingen är utsedda, in och kolla om det var du! :)

#13 cezzelie

sv; okej, tycker det låter svårt på ngt vis :P

jag tror inte det är någon metod för mig :(

jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt :/

#14 carolinhe med H

Sv: förlåt för sent svar. :)

i helgen firade jag min mamma och sen firade jag och killen ett år och nio månader tsm i lördags :) hoppas att du hade en trevlig helg :)

#15 juliaericson

vart festen lyckad? :)

hoppas du haft en bra söndag! :D

Upp