Lorissa Lovebomb

Morning

Idag har jag klätt mig vårit igen. Efter ett par dagar av regn och rusk har solen hittat fram igen och självklart ska jag ge den min hyllning genom att bära shorts. Eftersom jag har tjocka leggings är det okej tycker jag.Schemat är som vanligt fullt idag; lunchdejt på stan, seminarium på skolan, insparksmöte för generaler, godmiddag, träning och plugg! Så nu behöver jag inget "vad ska du göra idag då". För det är just det ovan nämnda jag som sagt ska ägna mig åt. Men tro mig, jag blir inte arg - jag vet att det kan gå lite snabbt ibland.

Nu längtar jag efter min Lina som jag ska träffa idag - min närmsta krets och mamma till min gudson Rasmus. Jag har, av respekt för den nya fina familjen, valt att inte skriva så mycket om dem. Men snart spricker jag! Han är en så vacker bebis.
Stil, kläder & accessoarer | |

#1 Louise

Sv: Åh, vegetariskt. Jag älskar att äta veggomat och lovar att jag ska skriva om det på bloggen nästa gång! :)

#2 Anonym

#3 Felicia

fullproppade dagar är bra ibland dom med!! ;P hoppas den blir super. Och shorts, suuuper vååriigt :DSV: Jaaaah, det kommer uppp ivkälll vrf man blev så glad igår :D

PUSS

#4 Anonym

Åh jag med, och där finns så mycket fint!!

#5 selena

duktig du är! gillar dina shorts :)

#6 melinda

sv: nja, har gått ner 2 kg bara. :) annars har jag alltid vart väldigt liten :o

#7 Malin Holst - resan till kärleken

åh, vart har du hittat dom snygga shortsen? Jag har letat som en tok efter ett par snygga men alla sitter helt fel på mig :(

#8 Anonym

Världens finaste halsband? Först till kvarn!

http://www.tradera.com/Stort-halsband-med-diamanter-i-silver-for-den-trendmedvetna--auktion_240303_130913624

#9 Sandra

Ja full rulle på dig. Snygg outfit.SVAR: Naw tack:)

#10 J

Allt bra hoppas jag :)

#11 caroline

ja underbart med vår kläder :D

#12 Emma Hidling

Tack så mycket! :) Hehe ja det är sant, sen måste man såklart se till att ha reklam och annat som man kan tjäna pengar på också.

#13 Tommy

Sv: Tack!Haft en bra dag?

#14 angelica; photo&FASHION ♥

är med yosef,du?;p

#15 felicia

okey,vet inte om det är lika vanligt att det händer i ett lesbiskt förhållande,men det spelar såklart ingen roll vilket kön man har, man ska ändå lämna en person som gör så!:)

#16 Josefin -Happy Days- *Vi bygger hus*

Så vårig outfit, man blir inspirerad att själv plocka fram lite ur vårgarderoben nu.Japp du har rätt, det är husbygge på gång!! Stort o lite nervöst men väldigt roligt.:-DTrevlig kväll!

#17 Linda

Hej! Jag har just nu en tävling på min blogg där man har chansen att vinna ett super sött armband. Kika gärna in och var med :)

#18 Bella Manson - Kom ihåg namnet

härlig våroutfit :) jag fryser så himla lätt så jag väntar tills de blir ett par grader varmare ;)sv: nej jag är inte pro-ana, var förut men är "frisk" nu och har varit frisk över 1 år nu ^^

#19 malin

Hur var lunchdejten? :D

#20 Thingsbyus

Hej! Kika gärna in på vår blogg där vi säljer fina egendesignade smycken! Hoppas du hittar något du tycker om :) kram!

Upp