Lorissa Lovebomb

Vem är du som stör mina drömmar?

Inatt drömde jag att jag blev slagen. Och han fortsatte, fortsatte och fortsatte. Läppen sprack nedtill och jag undrade hur jag skulle kunna dölja det på skolan. Kanske kunde jag låtsas att det var ett vanligt munsår? Sedan knuffade han mig baklänges. Jag slog huvudet i mörkret och allt blev vitt.

När jag vaknade stod han lutad mot en lyktstolpe och flinade. Väntade på att jag skulle vakna igen. Hans händer var fläckade av mitt blod. När han upptäckte mitt medvetande gick han fram igen och fortsatte slå. Det lät så hemskt. Det fanns ingen filmmusik, trummor eller specialeffekter att dämpa ljudet. Det hördes bara rena slag: hårda knogar mot den mjuka kroppen.

Jag försökte krypa bort. Tyngden på armarna fick dem att skaka. Knäna blödde redan så det brydde jag mig inte om. Jag kröp en bit bort. Men plötsligt kände jag ett hårt slag mot min nacke och sedan ett tryck. Han tryckte ner min kind i gräset med skobeklädd fot. Och så sa han: "Du är min". Människor gick förbi. Och jag var så maktlös. 


Allt i en gryta | |

#1 tictactoe

Usch vilken mardröm du har haft!Ja, detta med att man "måste" dricka eller inte. Det är ju självklart frivilligt men i vårt samhälle är det svårt att vara absolutist, då man blir ifrågsatt om man inte dricker...

#2 malin

TUSEN KRAMAR!

#3 Néa

Huvva älsko <3 jag har drömt många såna drömmar, det gör aldrig ont men man känner slagen ändå. Har drömt mycket att jag slår folk också i slow motion.

#4 Sandra

Det känns som att du kanske skulle behöva lite mer avkoppling. Jag tycker du verkar så stressad här i livet. Då drömmer man konstiga drömmar.

Försök rå om dig själv lite grann <3

#5 Erik

Åh älski så hemskt! Jag ska pussa dig då du kommer hem!

#6 JOHANNA

Men usch låter inte alls bra =/

#7 Kulan

Håller med om att det är sällsynt med att moderna kvinnor idag vill bli "räddade". Men ändå så attraheras vi killar av det. Det kommer inbyggd i oss. Vi väljer inte vem vi blir attraherade av.Ta ett enkelt knep som smink, moderna kvinnor sminkar sig och gör sig snyggare, det attraherar oss killar. Vi kan inte låta bli att tycka att tjejer som är sminkade är oftare attraktivare i våra ögon...

#8 Maj

Gud vilken äcklig dröm! KRAM

#9 Veronica

Riktigt cool design

#10 eliin

Jag finns iaf det är något (:

vad gör du nu förresten?

kramis,<3

#11 Felicia

Det var en hesmk dröm, men väldigt fint skrivet, ush!!!PUSS

#12 PAUSE

uusch vilken dröm :(

#13 Anonym

aa verkligen! bajs på kaos! haha

allt bra med dig tjejen?

kramkram

#14 Anonym

otäck dröm!sv.nej du robin har jag aldrig tyckt om...kommer nog aldrig göra det heller...

#15 Mathilda

Oj, vad hemsk dröm!Sv: Det måste vi verkligen göra.

#16 Johanna - foto & musik

Det var så sjukt starkt. Jag började nästan gråta.

#17 Anonym

MEN GUD :O vilken hemsk dröm :O

du kan ju kolla runt på nätet vad det har för betydelse? alltså tyda drömmen

#18 sarah

fy vad läskit gumman =/

#19 Jasmine

Vilken fruktansvärd dröm. Jag skickar dig min kärlek. <3Svar: Ja, Amanda är jättevacker!

Det var först nu - när jag såg denna filmen - som jag insåg att Amanda är med och spelar Karen Smith i filmen 'Mean Girls'. Det var faktiskt lite kul att inse, så här långt efter.Kram

Upp